הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחזה עוף חגיגי ועסיסי לקחת 1 קילו חזה עוף חתוך לשניצלים לטבול בביצה ואז בקמח מצה לחמם כוס גדולה של שמן במחבט ולטגן קלות לא להזהיב כמו שניצל משני צדדים בין צבע לבן זהבהב זה בסדר להוציא .לטגן גמבה אדומה חתוכה לא בכמות השמן שבמחבט להפחית עד 5 כפות לערבב להוסיף שיני שום חתוכים לפרוסות ולהמשיך לטגן לא לשרוף להוסיף כוס פטרוזליה קצוצה לערבב להוסיף 2 כוסות מים לתבל מלח פלפל כרכום מיץ מחצי לימון פפריקה מעט 2 חוטי זעפרן למי שיש להגיע לרתיחה להכניס את השניצל לתוך הרוטב עם כף לכסות רטב מעליהם להמשיך לבשל עם מכסה עד גמר הנוזלים בהצלחה ובתאבון אורה....