את החזה עוף לחתוך לפרוסות דקות ורחבות (כמו בתמונה).
ולהכין שתי קערות - האחת קערה עם קמח ואת הקמח לתבל בחצי כפית מלח וכפית פלפל שחור.
הקערה השנייה תהיה תערובת הביצים - 3 ביצים, לקצץ צרור פטרוזיליה, לתבל בחצי כפית מלח וכפית פלפל שחור ולערבב הכל היטב..
2
את פרוסות החזה עוף לטבול בתערובת הקמח ולנער, לאחר מכן להכניס לתערובת הביצים ומתערובת הביצים להעביר את החזה עוף לטיגון במחבת עם 3/4 כוס שמן.
לטגן משני הצדדים עד להזהבה - בערך 2-3 דקות מכל צד..
3
להכנת סירופ לימון - בסיר קטן להביא לרתיחה 2.5 כוסות מים, חצי כוס סוכר וחצי כוס מיץ לימון .
אני אוהבת לפרוס 2-3 פרוסות לימון ולהכניס לסיר.
כשהסירופ רותח (מבעבע!) לקחת רבע כוס מים ולשים בתוכה 2 כפות קורנפלור - לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. לשפוך לאט לסיר ולערבב תוך כדי את הסירופ בסיר.
בשלב הזה חשוב לעבוד לפי ההסבר, אחרת יווצרו לכן גושים בסירופ , הדרך הזאת נועדה להקל על התהליך.
לבשל עוד 2 דקות ולכבות את האש..
4
לקחת קערה או מגש אלומיניום להכניס את פרוסות החזה עוף המטוגנות ולשפוך מעל את הסירופ - להקפיץ/לערבב עד שהרוטב מכסה את כל פרוסות החזה עוף.
לסדר יפה בצלחת, להגיש חם ובתאבון :).
1
את החזה עוף לחתוך לפרוסות דקות ורחבות (כמו בתמונה).
ולהכין שתי קערות - האחת קערה עם קמח ואת הקמח לתבל בחצי כפית מלח וכפית פלפל שחור.
הקערה השנייה תהיה תערובת הביצים - 3 ביצים, לקצץ צרור פטרוזיליה, לתבל בחצי כפית מלח וכפית פלפל שחור ולערבב הכל היטב..
2
את פרוסות החזה עוף לטבול בתערובת הקמח ולנער, לאחר מכן להכניס לתערובת הביצים ומתערובת הביצים להעביר את החזה עוף לטיגון במחבת עם 3/4 כוס שמן.
לטגן משני הצדדים עד להזהבה - בערך 2-3 דקות מכל צד..
3
להכנת סירופ לימון - בסיר קטן להביא לרתיחה 2.5 כוסות מים, חצי כוס סוכר וחצי כוס מיץ לימון .
אני אוהבת לפרוס 2-3 פרוסות לימון ולהכניס לסיר.
כשהסירופ רותח (מבעבע!) לקחת רבע כוס מים ולשים בתוכה 2 כפות קורנפלור - לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. לשפוך לאט לסיר ולערבב תוך כדי את הסירופ בסיר.
בשלב הזה חשוב לעבוד לפי ההסבר, אחרת יווצרו לכן גושים בסירופ , הדרך הזאת נועדה להקל על התהליך.
לבשל עוד 2 דקות ולכבות את האש..
4
לקחת קערה או מגש אלומיניום להכניס את פרוסות החזה עוף המטוגנות ולשפוך מעל את הסירופ - להקפיץ/לערבב עד שהרוטב מכסה את כל פרוסות החזה עוף.
לסדר יפה בצלחת, להגיש חם ובתאבון :).