אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

160
צפיות

עוף עם תפוחי אדמה ובטטה

המתכון של
עוף עם תפוחי אדמה ובטטה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 700 גרם כנפיים
  • 700 גרם שוקיים
  • 2 בטטות גדולות
  • 5 תפוחי אדמה
  • לתיבול
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית חוויאג'
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • קורט צ'ילי יבש
  • 1 כפית חרדל
  • 2-3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    1. לקלף ולחתוך את התפוחי אדמה והבטטות.


  • 2

    2. לסדר בתבנית את הכנפיים והשוקיים.


  • 3

    3. לערבב את כל המוצרים לתיבול.


  • 4

    4. למרוח קודם על העוף ואז לסדר מעל תפוח אדמה ובטטה.


  • 5

    5. לאפות מעל כשעה וחצי 180 מעלות, טורבו, לכסות בנייר אלומניום..


  • 6

    6. לפתוח את הכיסוי אלומיניום למשך 5-10 דקות ב 200 מעלות.


  • 7

    בתאבו8ן.


1

1. לקלף ולחתוך את התפוחי אדמה והבטטות.


2

2. לסדר בתבנית את הכנפיים והשוקיים.


3

3. לערבב את כל המוצרים לתיבול.


4

4. למרוח קודם על העוף ואז לסדר מעל תפוח אדמה ובטטה.


5

5. לאפות מעל כשעה וחצי 180 מעלות, טורבו, לכסות בנייר אלומניום..


6

6. לפתוח את הכיסוי אלומיניום למשך 5-10 דקות ב 200 מעלות.


7

בתאבו8ן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים