אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חומרים לבלילה:
  • 3 ביצים
  • כף גדושה מיונז
  • כף שטוחה של חרדל
  • 4 כפות קמח
  • כפית מחוקה מלח
  • רבע כפית פלפל
  • כפית שטוחה של שום גבישי
  • פירורי לחם ושומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את חומרי הבלילה לטבול את חזה העוף טוב טוב להכניס לקערה עם פירורי לחם להדק עם כף היד את הפירורים ולטגן בשם חם חם חם עד הזהבה בהצלחה.


1

לערבב את חומרי הבלילה לטבול את חזה העוף טוב טוב להכניס לקערה עם פירורי לחם להדק עם כף היד את הפירורים ולטגן בשם חם חם חם עד הזהבה בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים