אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

898
צפיות

חזה עוף בתיבול"על האש"

המתכון של
חזה עוף בתיבול"על האש"

יאמי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם חזה עוף פרוס
  • חצי כף תבלין " על האש"
  • קורט פלפל לבן
  • קןרט מלח
  • לערבב היטב
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם פלנצ'ה.


  • 2

    עם התזה קלה של שמן.


  • 3

    מסדרים את הפרוסות.


  • 4

    וצורבים מ2 הצדדים.


  • 5

    מוציאים לצלחת.


1

לחמם פלנצ'ה.


2

עם התזה קלה של שמן.


3

מסדרים את הפרוסות.


4

וצורבים מ2 הצדדים.


5

מוציאים לצלחת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים