אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

224
צפיות

בוריקטוס עם כבד ובצל

המתכון של
בוריקטוס עם כבד ובצל

יאמי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • כף סוכר
  • 1/2 כוס מיים רתוחים
  • חצי שקית א.אפיה
  • לערבב הכל
אופן ההכנה
  • 1

    את הכבד לטגן עם בצל ותבלינים שרוצים.


  • 2

    לרדד עיגולים למלא ולסגור לחצי.


  • 3

    למרוח ביצה.


  • 4

    לפזר שומשום.


  • 5

    180מעלות.


  • 6

    בערך חצי שעה.


1

את הכבד לטגן עם בצל ותבלינים שרוצים.


2

לרדד עיגולים למלא ולסגור לחצי.


3

למרוח ביצה.


4

לפזר שומשום.


5

180מעלות.


6

בערך חצי שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים