הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים את כל מצרכי הטמפורה ומערבבים היטב עד שיגיע למרקם כמו של טחינה .
(במידה ודליל יש להוסיף קמח, במידה וסמיך מדי - יש להוסיף סודה).
אפשר להחליף את הסודה בבירה או במים קרים.
שמים את נתחי חזה העוף בטמפורה ומשאירים במקרר עד הטיגון.
מחממים סיר עם שמן עמוק, מוציאים את קערת השניצל מהמקרר ומטגנים, יש להקפיד לא להצמיד את הנתחים בטיגון כי הם נדבקים.