ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- מספר מנות15 מנות
- זמן הכנה2 שעות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוף
- זמן הכנה: 2 שעות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 15 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
שמים בקערה את הבשר טחון התירס התבלינים הבצל כף שמן ביצה פירורי לחם מעסים טוב ומכסים ושמים במקרר לשעה..
-
2
לאחר שעה לשים פירורי לחם ושומשום בצלחת שטוחה ולקחת מהעיסה בידיים רטובות ולכדרר לכדור לגלגל בפירורי לחם ולשים בשמן עד שהצבע נהיה זהוב.
1
שמים בקערה את הבשר טחון התירס התבלינים הבצל כף שמן ביצה פירורי לחם מעסים טוב ומכסים ושמים במקרר לשעה..
2
לאחר שעה לשים פירורי לחם ושומשום בצלחת שטוחה ולקחת מהעיסה בידיים רטובות ולכדרר לכדור לגלגל בפירורי לחם ולשים בשמן עד שהצבע נהיה זהוב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים