ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
פירורי לחם מעורב עם שמשום
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מקמחים את השניצלים ,.
-
3
טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם מעורב עם שומשום.
-
4
2)מניחים עיגול של נייר אפייה בתחתית הסיר ושופכים שמן מחממים את השמן .
-
5
3)מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה מניחים על נייר סופג ויש לכם שניצל מושלם👌.
1
.
2
1)מקמחים את השניצלים ,.
3
טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם מעורב עם שומשום.
4
2)מניחים עיגול של נייר אפייה בתחתית הסיר ושופכים שמן מחממים את השמן .
5
3)מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה מניחים על נייר סופג ויש לכם שניצל מושלם👌.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים