ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ניתן להוסיף תבלין לעוף בגריל.
אופן ההכנה
-
1
1. הרתיחי את הכרעיים למטרת ניקוי..
-
2
2. שטפי את העוף ונקי מחלקים לא רצויים..
-
3
3. הניחי את הכרעיים בתבנית..
-
4
4. פזרי את הירקות החתוכים מעל ולצידי העוף..
-
5
5. פזרי מלח, פלפל ותבלין לגריל עוף..
-
6
6. מרחי בשמן את הכרעיים..
-
7
7. ערבבי את כל המרכיבים..
-
8
8. הכניסי לתנור עם כיסוי אלומיניום למשך שעה ב 200' מצב טורבו..
-
9
9.בתום השעה הסירי את נייר האלומיניום וצלי עוד כ 15 דק על מצב גריל..
-
10
10. בתאבון!.
1
1. הרתיחי את הכרעיים למטרת ניקוי..
2
2. שטפי את העוף ונקי מחלקים לא רצויים..
3
3. הניחי את הכרעיים בתבנית..
4
4. פזרי את הירקות החתוכים מעל ולצידי העוף..
5
5. פזרי מלח, פלפל ותבלין לגריל עוף..
6
6. מרחי בשמן את הכרעיים..
7
7. ערבבי את כל המרכיבים..
8
8. הכניסי לתנור עם כיסוי אלומיניום למשך שעה ב 200' מצב טורבו..
9
9.בתום השעה הסירי את נייר האלומיניום וצלי עוד כ 15 דק על מצב גריל..
10
10. בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים