אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,905
צפיות

פסטה עם קציצות עוף ברוטב אדום

פסטה עם קציצות עוף ברוטב אדום

פסטה עם קציצות עוף ברוטב אדום

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    (מליל שישי) תודו... נכון שבא לכם צלחת כזאת עכשיו!!! מככב אצלנו בייחוד בחורף הקר... עוד מנה נדירה שמזכירה לי ילדות מופלאה. מעשיי ידייה של אימי היקרה❤ אסתר אסולין .


  • 2

    קציצות עוף והודו ברוטב עגבניות על פסטה הורסססס. אסתר אסולין.


  • 3

    לקציצות: חצי קילו חזה עוף טחון וחצי קילו הודו (נקבה) טחון....


  • 4

    לערבב עם 1 תפוח אדמה קטן מגורד, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, 1 בצל מגורד, 2-כפות פירורי לחם, 5 כפות שמן זית, ביצה 1,תבלינים לפי טעמכם: מלח, פלפל, כמון ומעט פפריקה. לעבד הכל יחד לעיסה אחת. @אסתר אסולין@.


  • 5

    בסיר רחב נטגן בצל קצוץ להשחמה מלאה, נוסיף 7 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות וגמבה אדומה חתוכה לקוביות ונמשיך לטגן עד להתרככות.(רצוי למי שאוהב להוסיף פלפל חריף 1). נוסיף 4 כפות רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית סוכר מלח ופלפל לפי הטעם... נוסיף מים רותחים תוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב לא מיימי ולא סמיך מידי. זה הזמן לשפר טעמים. .


  • 6

    נביא לרתיחה ונגלגל כדורים קנים של קציצות. לאחר ששמנו את כל הכדורים נבשל על אש נמוכה כ-45 דק. לבשל פסטה לפי הוראות היצרן ולהגיש כמו שמוצג בתמונה בהצלחה .


  • 7

    אסתר אסולין.


1

(מליל שישי) תודו... נכון שבא לכם צלחת כזאת עכשיו!!! מככב אצלנו בייחוד בחורף הקר... עוד מנה נדירה שמזכירה לי ילדות מופלאה. מעשיי ידייה של אימי היקרה❤ אסתר אסולין .


2

קציצות עוף והודו ברוטב עגבניות על פסטה הורסססס. אסתר אסולין.


3

לקציצות: חצי קילו חזה עוף טחון וחצי קילו הודו (נקבה) טחון....


4

לערבב עם 1 תפוח אדמה קטן מגורד, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, 1 בצל מגורד, 2-כפות פירורי לחם, 5 כפות שמן זית, ביצה 1,תבלינים לפי טעמכם: מלח, פלפל, כמון ומעט פפריקה. לעבד הכל יחד לעיסה אחת. @אסתר אסולין@.


5

בסיר רחב נטגן בצל קצוץ להשחמה מלאה, נוסיף 7 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות וגמבה אדומה חתוכה לקוביות ונמשיך לטגן עד להתרככות.(רצוי למי שאוהב להוסיף פלפל חריף 1). נוסיף 4 כפות רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית סוכר מלח ופלפל לפי הטעם... נוסיף מים רותחים תוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב לא מיימי ולא סמיך מידי. זה הזמן לשפר טעמים. .


6

נביא לרתיחה ונגלגל כדורים קנים של קציצות. לאחר ששמנו את כל הכדורים נבשל על אש נמוכה כ-45 דק. לבשל פסטה לפי הוראות היצרן ולהגיש כמו שמוצג בתמונה בהצלחה .


7

אסתר אסולין.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים