מיקס פיצוחים (מוכרים בחנות לפיצוחים),שומשום,גרעיני חמניה,אגוזי מלך חמוציות ועוד
אופן ההכנה
1
את הכנפיים והתפוחי אדמה נכניס לקערה גדולה ,נתבל,כף תבלין לפרגיות (או תבלין פילדלפיה ),חצי כוס צ'ילי מתוק,2 כפות רוטב טריאקי זילוף של שמן זית וחצי כוס מים נערבב היטב.
2
נעביר לתבנית חד פעמית ,מעל נפזר פלפל שחור גרוס,מלח גס .
3
נכניס לתנור בחום 200 מעלות ,כעבור 20 דקות נוריד ל 160 .
4
כאשר התפוח אדמה התרככו נוציא את התבנית.
5
נפזר את המיקס פיצוחים ,נזלף סילאן ככף נכניס לעוד 5 דקות לתנור ונוציא .פשוט מעדןןןןןן.
1
את הכנפיים והתפוחי אדמה נכניס לקערה גדולה ,נתבל,כף תבלין לפרגיות (או תבלין פילדלפיה ),חצי כוס צ'ילי מתוק,2 כפות רוטב טריאקי זילוף של שמן זית וחצי כוס מים נערבב היטב.
2
נעביר לתבנית חד פעמית ,מעל נפזר פלפל שחור גרוס,מלח גס .
3
נכניס לתנור בחום 200 מעלות ,כעבור 20 דקות נוריד ל 160 .
4
כאשר התפוח אדמה התרככו נוציא את התבנית.
5
נפזר את המיקס פיצוחים ,נזלף סילאן ככף נכניס לעוד 5 דקות לתנור ונוציא .פשוט מעדןןןןןן.