אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,180
צפיות

פרגיות ופירות יבשים

פרגיות ופירות יבשים

פרגיות ופירות יבשים כמה מתאים על שולחן החג יאמייי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    עוד מנה מעלפת לחג בהשראתה של אימי היקרה אסתר אסולין .


  • 2

    שמרו אצלכם בקיר! .


  • 3

    במעט שמן זית נטגן קוביות של קילו פרגיות עם מעט מלח ופלפל גרוס. נוציא אותם לנייר סופג ונטגן כעת בצל 1 קצוץ... בקערה נניח 2 כוסות תאנים ו-2 כוסות משמשים מיובשים ניתן להמיר לכל פרי יבש אחר... נמלא מים לגובה ונסנן לאחר רבע שעה.🌸סיון מלול🌸.


  • 4

    לאחר שהבצל השחים נניח את הפרגיות מעל את הפירות יבשים ונמלא מים עד לכמעט גובה השניצלים לא לכסות עד הסוף..


  • 5

    כשהמים ירתחו נוסיף תבלינים...זכרו תמיד מתחילים בחצי כפית ואז משפרים טעמים:.


  • 6

    אבקת מרק עוף, כרכום, מלח,קינמון, פלפל גרוס, סוכר וכף סילאן בהצלחהההה.


1

עוד מנה מעלפת לחג בהשראתה של אימי היקרה אסתר אסולין .


2

שמרו אצלכם בקיר! .


3

במעט שמן זית נטגן קוביות של קילו פרגיות עם מעט מלח ופלפל גרוס. נוציא אותם לנייר סופג ונטגן כעת בצל 1 קצוץ... בקערה נניח 2 כוסות תאנים ו-2 כוסות משמשים מיובשים ניתן להמיר לכל פרי יבש אחר... נמלא מים לגובה ונסנן לאחר רבע שעה.🌸סיון מלול🌸.


4

לאחר שהבצל השחים נניח את הפרגיות מעל את הפירות יבשים ונמלא מים עד לכמעט גובה השניצלים לא לכסות עד הסוף..


5

כשהמים ירתחו נוסיף תבלינים...זכרו תמיד מתחילים בחצי כפית ואז משפרים טעמים:.


6

אבקת מרק עוף, כרכום, מלח,קינמון, פלפל גרוס, סוכר וכף סילאן בהצלחהההה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים