ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
10-12 פרגיות חתוכות ומנוקות, ללא עצמות.
-
תבלין "כבש שווארמה" מאוד חשוב.
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב הכל ביחד אפשר להכין כך מראש לילה במקרר. הפעם לא הכנו מראש..
-
2
לחמם היטב הפלנצ'ה שתהיה ממש חמה. .
-
3
להוסיף שמן רגיל ושמן זית..
-
4
לאחר שהשמן חם להניח הפרגיות כ-3-4 דקות צד ראשון..
-
5
להפוך והצד השני כשתי דקות בלבד..
-
6
לא לייבש! צריך להיות עסיסי!.
-
7
- ב ת י א ב ו ן!.
1
לערבב הכל ביחד אפשר להכין כך מראש לילה במקרר. הפעם לא הכנו מראש..
2
לחמם היטב הפלנצ'ה שתהיה ממש חמה. .
3
להוסיף שמן רגיל ושמן זית..
4
לאחר שהשמן חם להניח הפרגיות כ-3-4 דקות צד ראשון..
5
להפוך והצד השני כשתי דקות בלבד..
6
לא לייבש! צריך להיות עסיסי!.
7
- ב ת י א ב ו ן!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים