ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה גדולים פרוסים לקוביות קטנות
-
-
אופן ההכנה
-
1
את כל המרכיבים הנ"ל נכניס לקערה גדולה.
-
2
נכין מרנידה בקערה קטנה נפרדת ,חצי כוס צ'ילי מתוק,רבע כוס שמן זית חצי כוס מים רותחים לערבב היטב ולשפוך על הקערה הגדולה ולערבב היטב .
-
3
נוציא את התפוחי אדמה והגמבה לתבנית חד פעמית ,מעל התפוחי אדמה נוסיף את העופות,נפזר מלמעלה מלח גס,פלפל שחור גרוס ושומשום.
-
4
נכניס לתנור בחום של 200 מעלות,אין צורך לכסות.
-
5
אחרי חצי שעה נמניך ל 160 מעלות ,עד לריכוך העוף.
-
6
מידי פעם ליצוק מהרוטב בתבנית ונרטיב את העוף זמן אפייה כשעה וחצי בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
1
את כל המרכיבים הנ"ל נכניס לקערה גדולה.
2
נכין מרנידה בקערה קטנה נפרדת ,חצי כוס צ'ילי מתוק,רבע כוס שמן זית חצי כוס מים רותחים לערבב היטב ולשפוך על הקערה הגדולה ולערבב היטב .
3
נוציא את התפוחי אדמה והגמבה לתבנית חד פעמית ,מעל התפוחי אדמה נוסיף את העופות,נפזר מלמעלה מלח גס,פלפל שחור גרוס ושומשום.
4
נכניס לתנור בחום של 200 מעלות,אין צורך לכסות.
5
אחרי חצי שעה נמניך ל 160 מעלות ,עד לריכוך העוף.
6
מידי פעם ליצוק מהרוטב בתבנית ונרטיב את העוף זמן אפייה כשעה וחצי בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים