אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

9,857
צפיות

מתכון לעוף ממולא אפוי בתנור

המתכון של
מתכון לעוף ממולא אפוי בתנור

מנה משגעת,טעימה ומרשימה של עוף ממולא אפוי בתנור😍😍

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים
  • 6-8 יח' שוקי עוף או פרגיות
  • מצרכים למילוי
  • חצי כוס אורז ( לבשל עם כוס מים וקצת מלח)
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • בצל קטן מגורד בפומפיה וסחוט מנוזלים
  • 1 תפו"א קטן מגורד בפומפיה וסחוט מנוזלים
  • חופן כוסברה ופטרוזליה
  • מלח,פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, תבלין לקציצות, טיפה כורכום וטיפה אגוז מוסקט5ט.
  • 1 ביצה
  • לערבב הכל יחד לעיסה אחידה ולהכניס למקרר לחצי שעה.
  • מצרכים נוספים
  •  3 תפו"א חתוכים לפלחים
  • 10 יח' שזיפים מיובשים מגולענים
  • חופן צימוקים
  • חופן אגוזי מלך
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    חותכים קצת את שוקי העוף כך שנוכל למלא במילוי שהכנו וסוגרים בעזרת קיסם..


  • 3

    לקחתי בצל אחד וחתכתי לחצי, רוקנתי קצת באמצע ושמתי מהמילוי..


  • 4

    בתבנית חד פעמי גדולה שמים את התפו"א , השזיפים, הצימוקים ואגוזי המלך ומתבלים ב:.


  • 5

    3 כפות שמן..2 כפות רוטב צ'ילי..2 כפות סילאן.. מלח..חצי כפית פלפל שחור גרוס..3 שיני שום כתושות..וקורט כורכום..


  • 6

    מערבבים הכל היטב ומסדרים יפה בתבנית..


  • 7

    מניחים מעל את שוקיי העוף כך שהתיבול יהיה גם על העוף בחלקו התחתון..


  • 8

    מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות טורבו ואופים משהו כמו שעה, תלוי בתנור..


  • 9

    להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 5 דקות..


  • 10

    כמובן שצריך לבדוק שהתפו"א התרכך, במידה ולא לכסות שוב ולאפות עד לריכוך של התפו"א..


  • 11

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

אופן ההכנה:.


2

חותכים קצת את שוקי העוף כך שנוכל למלא במילוי שהכנו וסוגרים בעזרת קיסם..


3

לקחתי בצל אחד וחתכתי לחצי, רוקנתי קצת באמצע ושמתי מהמילוי..


4

בתבנית חד פעמי גדולה שמים את התפו"א , השזיפים, הצימוקים ואגוזי המלך ומתבלים ב:.


5

3 כפות שמן..2 כפות רוטב צ'ילי..2 כפות סילאן.. מלח..חצי כפית פלפל שחור גרוס..3 שיני שום כתושות..וקורט כורכום..


6

מערבבים הכל היטב ומסדרים יפה בתבנית..


7

מניחים מעל את שוקיי העוף כך שהתיבול יהיה גם על העוף בחלקו התחתון..


8

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות טורבו ואופים משהו כמו שעה, תלוי בתנור..


9

להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 5 דקות..


10

כמובן שצריך לבדוק שהתפו"א התרכך, במידה ולא לכסות שוב ולאפות עד לריכוך של התפו"א..


11

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים