הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכניסים את כל הפלפלים לתנור למשך 30-50 דקות, מוציאים בזהירות ומכניסים אותם לשקית ניילון (אפילו שתיים), קושרים ומניחים בצד למשך שעה שיתקרר.
כעבור שעה פותחים את השקית ומורידים את הקליפה.
לאחר הקילוף חותכים לרצועות ולתבל ברבע כוס שמן זית/קנולה, עלי בזיליקום קצוצים, כף מלח, 3 כפות חומץ, 7 שיני שום פרוסים/קצוצים ו-3 כפות מיץ לימון טרי.
לערבב היטב ולשמור במקרר.