ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- מספר מנות5 מנות
- זמן הכנה5 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: סלטים
- זמן הכנה: 5 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 5 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
-
2
בצנצנת מערבבים את הסויה, הסוכר והשמן לתערובת אחידה (עד שאין גרגרי סוכר).
-
3
קולים במחבת על אש גבוהה סומסום.
-
4
לפני ההגשה, יוצקים את הרוטב והסומסום הקלוי על הכרוב.
-
5
בתאבון.
1
חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
2
בצנצנת מערבבים את הסויה, הסוכר והשמן לתערובת אחידה (עד שאין גרגרי סוכר).
3
קולים במחבת על אש גבוהה סומסום.
4
לפני ההגשה, יוצקים את הרוטב והסומסום הקלוי על הכרוב.
5
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים