ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 סלסילות פטריות שמפניון פרוסות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקפיץ במחבת עם שמן זית את הפטריות הפרוסות. לאחר מספר רגעים להוסיף את רוטב הטריאקי והסויה.
-
2
לטעום ולשפר טעמים.
-
3
להוסיף את הצנוברים והשקדים. ניתן להוסיף במקום אגוזים מסוכרים.
-
4
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, ולאחר מספר דקות להוריד מהאש.
-
5
לשמור את הסלט במקרר ולהגיש אותו קר.
1
להקפיץ במחבת עם שמן זית את הפטריות הפרוסות. לאחר מספר רגעים להוסיף את רוטב הטריאקי והסויה.
2
לטעום ולשפר טעמים.
3
להוסיף את הצנוברים והשקדים. ניתן להוסיף במקום אגוזים מסוכרים.
4
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, ולאחר מספר דקות להוריד מהאש.
5
לשמור את הסלט במקרר ולהגיש אותו קר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים