ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
חצי לימון לחתוך לקוביות..
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לגרד את הגזרים..
-
2
להוסיף את כל המרכיבים..
-
3
את הירק לקצץ..
-
4
להוסיף תיבול..
-
5
ולהנות.
1
לגרד את הגזרים..
2
להוסיף את כל המרכיבים..
3
את הירק לקצץ..
4
להוסיף תיבול..
5
ולהנות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים