הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחותכים את הכרוב לרצועות דקות, הכי טוב בקולפן גדול שמיועד לחיתוך כרוב. אחרי החיתוך אני לשה את הכרוב בידיים, הוא הופך לדק ורך.
בסיר קטן מערבבים ומרתיחים את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס. מקררים את הרוטב בחום החדר ומוסיפים אותו לכרוב החתוך אפילו מספר שעות לפני ההגשה, כדי שהרוטב יתמע היטב בכרוב.
קולים במחבת חמה עם מעט מאוד שמן את הסומסום, מוציאים להתקררות בצלחת ואח"כ קולים את הצנוברים ומקררים.
מפזרים את הסומסום והצנוברים על הסלט, לפני ההגשה.