ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
כ-4 פלפלים טריים (תלוי כמה אתם אוהבים חריף, מי שאוהב פחות חריף תוסיפי 2 פלפלים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הגזרים לחתוך באלכסון לפרוסות דקות.
-
2
את הפלפלים לחתוך לפרוסות דקות.
-
3
את השום לפרוס דק.
-
4
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.
-
5
רצוי מאוד להעביר למקרר לפחות לשעה לפני ההגשה לספיגת הטעמים..
1
את הגזרים לחתוך באלכסון לפרוסות דקות.
2
את הפלפלים לחתוך לפרוסות דקות.
3
את השום לפרוס דק.
4
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.
5
רצוי מאוד להעביר למקרר לפחות לשעה לפני ההגשה לספיגת הטעמים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים