אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קופסת תירס
  • קופסת פטריות
  • 1 גמבה אדומה
  • חופן שמיר קצוץ
  • 4 מלפפונים במלח
  • מלח, פ.שחור לפי הטעם
  • *2 כפות מיונז
  • או
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף חומץ
  • 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לסנן קופסת תירס ופטריות..


  • 2

    לחתוך מלפפונים וגמבה לקוביות קטנות..


  • 3

    לקצוץ חופן שמיר דק דק..


  • 4

    לערבב את כל המרכבים ולתבל במלח ופילפל שחור..


  • 5

    *או להוסיף 2 כפות מיונז.


  • 6

    *או שמן, חומץ, מיץ לימון.


1

לסנן קופסת תירס ופטריות..


2

לחתוך מלפפונים וגמבה לקוביות קטנות..


3

לקצוץ חופן שמיר דק דק..


4

לערבב את כל המרכבים ולתבל במלח ופילפל שחור..


5

*או להוסיף 2 כפות מיונז.


6

*או שמן, חומץ, מיץ לימון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים