אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 חבילות פיטריות
  • רצועות גמבה חמוצה
  • 3 ביצים קשות
  • 4 מלפפון חמוץ
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף מיונז
  • מלח
  • פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד להשחמה..


  • 2

    להוסיף את הפטריות עד להזהבה..


  • 3

    להוסיף אבקת מרק,מלח ופלפל..


  • 4

    לכבות את הגז ולצנן..


  • 5

    להוסיף את הפטרוזיליה, הגמבה, ביצים קשות, מלפפון חמוץ ומיונז..


  • 6

    להכניס למקרר..


1

לטגן את הבצל עד להשחמה..


2

להוסיף את הפטריות עד להזהבה..


3

להוסיף אבקת מרק,מלח ופלפל..


4

לכבות את הגז ולצנן..


5

להוסיף את הפטרוזיליה, הגמבה, ביצים קשות, מלפפון חמוץ ומיונז..


6

להכניס למקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים