ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, שטופים חתוכים לקוביות קטנות שבושלו במים עד ריכוך (ממליצה מהזן האדום).
-
3 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות קטנות.
-
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק.
-
-
חופן פטרוזיליה קצוץ דק או חופן כוסברה קצוץ דק (כל אחד מה שהוא אוהב).
אופן ההכנה
-
1
בקערה גדולה לשים את כל מרכיבי הסלט (תפוחי אדמה, מלפפונים חמוצים, בצל ירוק, ביצים קשות, פטרוזילה או כוסברה).
-
2
הכנת הרוטב: את כל מרכיבי הרוטב לשים בקערית לערבב היטב (אפשר בעזרת מקצפה ידנית) עד שמתקבל רוטב אחיד.
-
3
יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב בעדינות, טועמים ומשפרים טעמים, מאחסנים במקרר לאיחוד וספיגת הטעמים (לפחות לשעה) ומגישים.
-
4
כדאי נסו, מתקבל סלט טעיםםם, במיוחד אהוב על ילדים קטנטנים.
-
5
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
בקערה גדולה לשים את כל מרכיבי הסלט (תפוחי אדמה, מלפפונים חמוצים, בצל ירוק, ביצים קשות, פטרוזילה או כוסברה).
2
הכנת הרוטב: את כל מרכיבי הרוטב לשים בקערית לערבב היטב (אפשר בעזרת מקצפה ידנית) עד שמתקבל רוטב אחיד.
3
יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב בעדינות, טועמים ומשפרים טעמים, מאחסנים במקרר לאיחוד וספיגת הטעמים (לפחות לשעה) ומגישים.
4
כדאי נסו, מתקבל סלט טעיםםם, במיוחד אהוב על ילדים קטנטנים.
5
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים