הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללא חומר משמר טעיםםםם קרדיט לחברתי המקסימה גבריאלה כץ-קלנר
להשרות חומוס גדול במים וכפית סודה לשתייה כל הלילה.
למחרת לבשל עד שהחומוס רך.
במג'ימיקס לטחון ולהוסיף טחינה עם מים לימון ומלח עד שמתקבלת עיסה במידת הסמיכות שאוהבים.
להוסיף 3 שיני שום ולטחון.
להשאיר גרגרים שלמים לקישוט.
לחלק לכלים ולקשט מעל עם שמן זית פפריקה מתוקה וגרגרי חומוס.
בהגשה אפשר להוסיף פטרוזילייה קצוצה וצנובר קלויי.
בגלל שאין חומר משמר מחזיק מעמד במקרר 3 ימים .
לכן לא להכין כמות גדולה.
בהצלחה 💚.