אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,025
צפיות

מעדן מיוחד וטעים

המתכון של
מעדן   מיוחד וטעים

הקינוח הכי טעים מירקם ענק נימוח בפה.

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מעדן מתקתק. רוצו למטבח טעים מאד
  • 3 כוסות חלב אורז בטעם ווניל
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • 2 כפות קמח מנופה
  • 4 כפות קורנפלור
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח שטוחה
  • לקרמל
  • 4 כפות סוכר לצבע קרמל
אופן ההכנה
  • 1

    לרפד את התבנית. למרוח כף חמאה על התבנית. להמיס 4 כפות סוכר לקרמל נוזלי וליצוק על תבנית באופן שווה.


  • 2

    לערבב כל המצרכים. כדי למנוע גושים..


  • 3

    ליצוק לסיר לערבב. ברגע שמבעבע קלות. ליצוק מעל הקרמל. לקשט בקינמון. ולשלוח לתנור. כ-שעה. לגוון שזוף. יפה.


  • 4

    ממני אליכם גוליאנה שבת מתוקה.


  • 5

    הערה. לפני כניסת המעדן לתנור להכניס בפנוכו מעט אגוזים קצוצים.


1

לרפד את התבנית. למרוח כף חמאה על התבנית. להמיס 4 כפות סוכר לקרמל נוזלי וליצוק על תבנית באופן שווה.


2

לערבב כל המצרכים. כדי למנוע גושים..


3

ליצוק לסיר לערבב. ברגע שמבעבע קלות. ליצוק מעל הקרמל. לקשט בקינמון. ולשלוח לתנור. כ-שעה. לגוון שזוף. יפה.


4

ממני אליכם גוליאנה שבת מתוקה.


5

הערה. לפני כניסת המעדן לתנור להכניס בפנוכו מעט אגוזים קצוצים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים