אופן ההכנה:
שמים את הסילאן הדבש ושמן הקוקוס בכלי ומביאים לרתיחה.
את שאר המרכיבים שמים בקערה מערבבים לאיחוד הרכיבים ואז יוצקים את הסירופ
לקערה עם כל המרכיבים ,מערבבים היטב עד לכיסוי מושלם של כל המרכיבים.
לוקחים נייר אפייה ומשטחים עליו את כל התערובת חשוב להדק היטב למשטח,.מיישרים את השוליים לצורה מלבנית.
חום בינוני 170 מעלות כ25 דק'.
לאחר צינון רצוי להכניס למקפיא כשעה. לאחר מכן ניתן לחתוך למלבנים או ריבועים..
1
אופן ההכנה:
שמים את הסילאן הדבש ושמן הקוקוס בכלי ומביאים לרתיחה.
את שאר המרכיבים שמים בקערה מערבבים לאיחוד הרכיבים ואז יוצקים את הסירופ
לקערה עם כל המרכיבים ,מערבבים היטב עד לכיסוי מושלם של כל המרכיבים.
לוקחים נייר אפייה ומשטחים עליו את כל התערובת חשוב להדק היטב למשטח,.מיישרים את השוליים לצורה מלבנית.
חום בינוני 170 מעלות כ25 דק'.
לאחר צינון רצוי להכניס למקפיא כשעה. לאחר מכן ניתן לחתוך למלבנים או ריבועים..