הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהממיסים במיקרוגל את השוקולד חלב ושמנת מוסיפים את הקקאו מאחדים .
שופכים את התערובת על הקוקמן משטחים ברינג מרובע 20*20 ומכניסים למקפיא לשעה..
לאחר הקפאה מחלצים את החטיף מהתבנית בעזרת סכין חותכים לגודל הרצוי :).
*אם יש לכם תבנית סיליקון שקעים מלבנים אפשר לחלק את התערובת ולשים בתוכה , ככה זה חוסך לכם לחתוך לאחר ההקפאה*.
*ניתן להכין בתבנית מלבנית אלומיניום*.
*מומלץ להשתמש בשוקולד איכותי כמו לובקה*.