אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,745
צפיות

קינוח קרמשניט אישי

המתכון של
קינוח קרמשניט אישי

בקלי קלות להכנה והקינוח משגע!

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 ק''ג בצק עלים מופשר
  • לקרם
  • 2 שמנת מתוקה / צמחית לפרווה 500 מ''ל סה'כ
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב או 1 כוס מים לפרווה
  • 1 כוס חד''פ לשתייה קרה סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גר'
  • אבקת סוכר לפיזור בהגשה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 200 מעלות - לא טורבו.


  • 2

    להקציף במיקסר את כל מצרכי הקרם.


  • 3

    לפתוח את בצק העלים ולקרוץ עיגולים עם כוס עגולה בינונית.


  • 4

    לסדר את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות עד הזהבה בערך 15 דקות.


  • 5

    להוציא ולצנן את העיגולים.


  • 6

    לחתוך כל עיגול בעדינות עם סכין באמצע, לא עד הסוף (כמו בהכנת פחזניות).


  • 7

    למלא בקרם עם כף ולבזוק אבקת סוכר בהגשה..


1

לחמם תנור 200 מעלות - לא טורבו.


2

להקציף במיקסר את כל מצרכי הקרם.


3

לפתוח את בצק העלים ולקרוץ עיגולים עם כוס עגולה בינונית.


4

לסדר את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות עד הזהבה בערך 15 דקות.


5

להוציא ולצנן את העיגולים.


6

לחתוך כל עיגול בעדינות עם סכין באמצע, לא עד הסוף (כמו בהכנת פחזניות).


7

למלא בקרם עם כף ולבזוק אבקת סוכר בהגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים