ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
להמיס את השוקולד המריר (רצוי בבן-מארי).
-
1
להקציף 1 שמנת.
-
2
לערבב בקיפול את השוקולד לתוך הקצפת.
-
3
למלא שליש תבנית/כוס קינוח/....
-
4
לחזור על הפעולות עם הנוטלה והשוקולד הלבן..
-
5
יש לקחת את הזמן בין הכנת שכבות השוקולד השונות על מנת לאפשר להן לקפוא במקפיא שלא יתערבבו....
-
6
להוציא כמה דק' לפני שאוכלים.
-
7
שידרוגים: להוסיף שברי מקופלת/עדשים או מה שרוצים. קצת וויסקי בשוקולד המריר....
-
8
בתאבון!.
0
להמיס את השוקולד המריר (רצוי בבן-מארי).
1
להקציף 1 שמנת.
2
לערבב בקיפול את השוקולד לתוך הקצפת.
3
למלא שליש תבנית/כוס קינוח/....
4
לחזור על הפעולות עם הנוטלה והשוקולד הלבן..
5
יש לקחת את הזמן בין הכנת שכבות השוקולד השונות על מנת לאפשר להן לקפוא במקפיא שלא יתערבבו....
6
להוציא כמה דק' לפני שאוכלים.
7
שידרוגים: להוסיף שברי מקופלת/עדשים או מה שרוצים. קצת וויסקי בשוקולד המריר....
8
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים