2 שרוולי פתי בר בטעם ויל שבורים גס..( להכניס לתוך 2 שקיות ועם פטיש שניצל לדפוק ולשבור)
1 פחית קרם קוקוס
חצי כוס סוכר
3 כוסות קוקוס( כוס חד פעמי לשתייה חמה)
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
רבע כוס חלב
לגנאש
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
1
לקחת קערה ולהכניס את הפתי בר..
2
לאחר מכן לקחת את ה150 גרם שוקולד מריר , החלב, השמנת מתוקה, ורבע כוס קרם קוקוס לשים בקערית למיקרוגל ל5 דקות כל פעם בפולסים קצרים 30 שניות כל פעם לערבב ולשפוך על הפתי בר לקחת תבנית מרובעת לשים מתחת נייר אפייה ולשטח את התערובת ולהניח בצד..
3
לבינתיים לקחת קערית למיקרוגל לשים בתוכה את הקרם קוקוס הנותר , ואת ה3 כוסות קוקוס, ואת הסוכר, ולהכניס למיקרוגל ל60 שניות , כל פעם 30 שניות לערבב ולשטח על התבנית מעל הפתי בר..
4
לקחת 150 גרם שוקולד מריר +שמנת מתוקה לשים בסיר ולערבב עד לסמיכות ולשפוך על הקוקוס לקחת ביד את התבנית ולסובב שכל הגנאש יכסה ולהכניס למקרר לילה שלם..ואז להוציא ועם סכין חדה וכוס מים רותחים (לטבילת הסכין) ..לחתוך לריבועים..
1
לקחת קערה ולהכניס את הפתי בר..
2
לאחר מכן לקחת את ה150 גרם שוקולד מריר , החלב, השמנת מתוקה, ורבע כוס קרם קוקוס לשים בקערית למיקרוגל ל5 דקות כל פעם בפולסים קצרים 30 שניות כל פעם לערבב ולשפוך על הפתי בר לקחת תבנית מרובעת לשים מתחת נייר אפייה ולשטח את התערובת ולהניח בצד..
3
לבינתיים לקחת קערית למיקרוגל לשים בתוכה את הקרם קוקוס הנותר , ואת ה3 כוסות קוקוס, ואת הסוכר, ולהכניס למיקרוגל ל60 שניות , כל פעם 30 שניות לערבב ולשטח על התבנית מעל הפתי בר..
4
לקחת 150 גרם שוקולד מריר +שמנת מתוקה לשים בסיר ולערבב עד לסמיכות ולשפוך על הקוקוס לקחת ביד את התבנית ולסובב שכל הגנאש יכסה ולהכניס למקרר לילה שלם..ואז להוציא ועם סכין חדה וכוס מים רותחים (לטבילת הסכין) ..לחתוך לריבועים..