אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

536
צפיות

קינוחים אישיים עם תפוחים מרשימים במיוחד

המתכון של
קינוחים אישיים עם תפוחים  מרשימים במיוחד

טעים מרשים וקל להכנה

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • טורט חמאה עם פצפוצי שוקולד
  • מצרכים הדרושים לשני תבניות: אינגליש קייק 
  • 4 ביצים מופרדות
  • 250 גרם חמאה רכה מאוד
  • 250 גרם קמח
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אבקת אפייה
  • 100 גרם פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    מצרכים ל6 קינוחים אפשר.


  • 2

    להכפיל כמויות.


  • 3

    1)במחבת ממיסים את החמאה עם הדבש ומחניסים את התפוחים מטגנים כ 10 דקות עד להתרככות.


  • 4

    2)אופן ההכנת הקרמל.


  • 5

    מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות .


  • 6

    3)שופכים את הסוכר בסיר קטן עם תחתית עבה ומבשלים תוך כדי ניעור מבלי לערבב עד שנמס ועד לקבלת קרמל במקביל מחממים את השמנת המתוקה.


  • 7

    4)מחבים את הגז ושופכים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב .


  • 8

    5) מוסיפים את הג'לטין המומסת ושוב מערבבים ובסוף מוסיפים את הקוביות תפוחים ושום מערבבים היטב עד לאיחוד.


  • 9

    6)שופכים את התערובת לתבנית סיליקון ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה לכמה שעות מומלץ ללילה שלם .


  • 10

    .


  • 11

    7)אופן ההכנה לעוגיות חמאה .


  • 12

    מערבבים את החמאה עד לקבלת מרקם משחתי חלק .


  • 13

    8)מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה , מוסיפים את החמאה קמח ואבקת אפייה וללא מיקסר עובדים עד לקבלת בצק חלק .


  • 14

    9) מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה לעובי של 5 מ'מ ומכניסים למקרר לשעה🕛.


  • 15

    10)קורצים עיגולים עם רינג קטן יותר גדול מהקינוח מניחים אותם על נייר איפה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דקות 🕛.


  • 16

    11)הרכבת הקינוחים .


  • 17

    מניחים את הביסקוויטים על צלחת הגשה מחלצים את הקינוחים מניחים אותם על הביסקוויטים .


  • 18

    ומקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב ומזלפים מפזרים שקדים בסוכר סביב ואפשר לקשט מה שעולה לכם לראש השמיים הם הגבול מכניסים למקרר להפשרה ואפשר להגיש .


  • 19

    בהצלחה.


1

מצרכים ל6 קינוחים אפשר.


2

להכפיל כמויות.


3

1)במחבת ממיסים את החמאה עם הדבש ומחניסים את התפוחים מטגנים כ 10 דקות עד להתרככות.


4

2)אופן ההכנת הקרמל.


5

מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות .


6

3)שופכים את הסוכר בסיר קטן עם תחתית עבה ומבשלים תוך כדי ניעור מבלי לערבב עד שנמס ועד לקבלת קרמל במקביל מחממים את השמנת המתוקה.


7

4)מחבים את הגז ושופכים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב .


8

5) מוסיפים את הג'לטין המומסת ושוב מערבבים ובסוף מוסיפים את הקוביות תפוחים ושום מערבבים היטב עד לאיחוד.


9

6)שופכים את התערובת לתבנית סיליקון ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה לכמה שעות מומלץ ללילה שלם .


10

.


11

7)אופן ההכנה לעוגיות חמאה .


12

מערבבים את החמאה עד לקבלת מרקם משחתי חלק .


13

8)מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה , מוסיפים את החמאה קמח ואבקת אפייה וללא מיקסר עובדים עד לקבלת בצק חלק .


14

9) מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה לעובי של 5 מ'מ ומכניסים למקרר לשעה🕛.


15

10)קורצים עיגולים עם רינג קטן יותר גדול מהקינוח מניחים אותם על נייר איפה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דקות 🕛.


16

11)הרכבת הקינוחים .


17

מניחים את הביסקוויטים על צלחת הגשה מחלצים את הקינוחים מניחים אותם על הביסקוויטים .


18

ומקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב ומזלפים מפזרים שקדים בסוכר סביב ואפשר לקשט מה שעולה לכם לראש השמיים הם הגבול מכניסים למקרר להפשרה ואפשר להגיש .


19

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים