ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי קצפת
-
קצפת צמחית או שמנת להקצפה
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל 120 מעלות..
-
2
מציירים בעיפרון על נייר אפיה עיגולים בעזרת כוס הפוכה.מניחים את נייר האפייה בתבנית כך שהציור מופנה כלפי מטה..
-
3
מקציפים במהירות גבוהה מאוד את החלבונים הסוכר והחומץ..
-
4
מזלפים בתוך העיגולים: תחילה בסיס אחיד, ואז טבעת מוגבהת של זילוף כך שנשאר חלל במרכז..
-
5
אופים כשעתיים וחצי..
-
6
מקררים לגמרי..
-
7
מקציפים את הקצפת עם הסוכר ותמצית הווניל, ומזלפים בתוך הפבלובה..
-
8
ממסים על הגז את הפירות הקפואים והסוכר בסיר קטן..
-
9
לפני ההגשה מקשטים את הפבלובה ברוטב..
1
מחממים תנור ל 120 מעלות..
2
מציירים בעיפרון על נייר אפיה עיגולים בעזרת כוס הפוכה.מניחים את נייר האפייה בתבנית כך שהציור מופנה כלפי מטה..
3
מקציפים במהירות גבוהה מאוד את החלבונים הסוכר והחומץ..
4
מזלפים בתוך העיגולים: תחילה בסיס אחיד, ואז טבעת מוגבהת של זילוף כך שנשאר חלל במרכז..
5
אופים כשעתיים וחצי..
6
מקררים לגמרי..
7
מקציפים את הקצפת עם הסוכר ותמצית הווניל, ומזלפים בתוך הפבלובה..
8
ממסים על הגז את הפירות הקפואים והסוכר בסיר קטן..
9
לפני ההגשה מקשטים את הפבלובה ברוטב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים