ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
חצי ק"ג תערובת שקדים ואגוזים, שומשום
אופן ההכנה
-
1
לנקות את התמרים מראשים.
-
2
להוסיף סילאן לחמם 30 שניות במיקרו .
-
3
להוסיף אגוזים ושקדים שבורים גס.
-
4
להניח על משטח עבודה ניילון נצמד לפזר שומשום בנדיבות.
-
5
להניח את התמרים ובעזרת הניילון לגלגל לרולדה לשמור במקפיא. .
1
לנקות את התמרים מראשים.
2
להוסיף סילאן לחמם 30 שניות במיקרו .
3
להוסיף אגוזים ושקדים שבורים גס.
4
להניח על משטח עבודה ניילון נצמד לפזר שומשום בנדיבות.
5
להניח את התמרים ובעזרת הניילון לגלגל לרולדה לשמור במקפיא. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים