לחתוך את החלק העליון של התפוח ולרוקן את התוכן (התוכן חלק מהמילית) לעשות חיתוך דק לאורך התפוח (על מנת שהקליפה לא תיפתח). .
2
להמיס בסיר קטן את החמאה, להוסיף מים לימון סוכר גרידת לימון ותמצית וניל שהסירופ מתחיל להצטמצם לכבות את הלהבה ולהכניס את המילית לריכוך וספיגת טעמים. למלא את התפוח במילית לזגג מהסירופ ולהכניס לתנור שחומם 180 מע' מראש כ 30 דקות עד שהתפוח יזהיב ויצאו ממנו נוזלים..
1
לחתוך את החלק העליון של התפוח ולרוקן את התוכן (התוכן חלק מהמילית) לעשות חיתוך דק לאורך התפוח (על מנת שהקליפה לא תיפתח). .
2
להמיס בסיר קטן את החמאה, להוסיף מים לימון סוכר גרידת לימון ותמצית וניל שהסירופ מתחיל להצטמצם לכבות את הלהבה ולהכניס את המילית לריכוך וספיגת טעמים. למלא את התפוח במילית לזגג מהסירופ ולהכניס לתנור שחומם 180 מע' מראש כ 30 דקות עד שהתפוח יזהיב ויצאו ממנו נוזלים..