אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

2,170
צפיות

עוגת ביסקווטים יאמיייי מעלף כפנטזיה.

המתכון של
עוגת ביסקווטים   יאמיייי  מעלף כפנטזיה.

נימוח טעם גלידת פנטזיה

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 שרוולים פתי בר שוקולד
  • 250 גרם גבינה 5%
  • 100 גרם אגוזים ושקדים
  • קלויים וקצוצים גס
  • 2 שמנת מתוקה /צימחית
  • צלחת עם חלב שקדים חם /אחר
  • כפית נס קפה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג ווניל
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 2-3 שוקלד מריר לצפוי
  • 2 כפיות שמן
אופן ההכנה
  • 1

    תבנית מוארכת. מרופדת .


  • 2

    טובלים במהירות את הפתיבר.בצלחת החלב והנס קפה. ומניחים בתחתית התבנית. . מסדרים..


  • 3

    מקציפים שמנת מתוקה/ צימחית . מוסיפים אבקת סוכר וממשיכים בהקצפה. מוסיפים את האינסטנט. וממשיכים בהקצפה לקצף חזק..


  • 4

    מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים בעטיפה גבינה את האגוזים והשקדים הקלויים קצוצים-..


  • 5

    יוצקים מעל הפתיבר מכניסים להקפאה חצי שעה להיתייצבות .


  • 6

    ממסים את השוקולד והשמן על בן מארי .


  • 7

    מוצאים מהמקפיא ויוצקים מעל עוגת הגלידה את השוקולד המומס. ומקפאים. ואחר מורידים למקרר .


1

תבנית מוארכת. מרופדת .


2

טובלים במהירות את הפתיבר.בצלחת החלב והנס קפה. ומניחים בתחתית התבנית. . מסדרים..


3

מקציפים שמנת מתוקה/ צימחית . מוסיפים אבקת סוכר וממשיכים בהקצפה. מוסיפים את האינסטנט. וממשיכים בהקצפה לקצף חזק..


4

מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים בעטיפה גבינה את האגוזים והשקדים הקלויים קצוצים-..


5

יוצקים מעל הפתיבר מכניסים להקפאה חצי שעה להיתייצבות .


6

ממסים את השוקולד והשמן על בן מארי .


7

מוצאים מהמקפיא ויוצקים מעל עוגת הגלידה את השוקולד המומס. ומקפאים. ואחר מורידים למקרר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים