ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
צלחת עם חלב שקדים חם /אחר
-
-
4 כפות אינסטנט פודינג ווניל
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
תבנית מוארכת. מרופדת .
-
2
טובלים במהירות את הפתיבר.בצלחת החלב והנס קפה. ומניחים בתחתית התבנית. . מסדרים..
-
3
מקציפים שמנת מתוקה/ צימחית . מוסיפים אבקת סוכר וממשיכים בהקצפה. מוסיפים את האינסטנט. וממשיכים בהקצפה לקצף חזק..
-
4
מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים בעטיפה גבינה את האגוזים והשקדים הקלויים קצוצים-..
-
5
יוצקים מעל הפתיבר מכניסים להקפאה חצי שעה להיתייצבות .
-
6
ממסים את השוקולד והשמן על בן מארי .
-
7
מוצאים מהמקפיא ויוצקים מעל עוגת הגלידה את השוקולד המומס. ומקפאים. ואחר מורידים למקרר .
1
תבנית מוארכת. מרופדת .
2
טובלים במהירות את הפתיבר.בצלחת החלב והנס קפה. ומניחים בתחתית התבנית. . מסדרים..
3
מקציפים שמנת מתוקה/ צימחית . מוסיפים אבקת סוכר וממשיכים בהקצפה. מוסיפים את האינסטנט. וממשיכים בהקצפה לקצף חזק..
4
מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים בעטיפה גבינה את האגוזים והשקדים הקלויים קצוצים-..
5
יוצקים מעל הפתיבר מכניסים להקפאה חצי שעה להיתייצבות .
6
ממסים את השוקולד והשמן על בן מארי .
7
מוצאים מהמקפיא ויוצקים מעל עוגת הגלידה את השוקולד המומס. ומקפאים. ואחר מורידים למקרר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים