ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 קג' בשר לגולש חתוך לקוביות
-
-
-
-
1 חב' פטריות פרוסות (לא חובה)
-
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל הפרוס עד שנהייה שקוף להוסיף את השום לטגן קלות..
-
2
להוסיף את קוביות הבשר, לסגור אותו מכל הצדדים..
-
3
להוסיף את התבלינים ועלי הדפנה, לכסות במים ולהרתיח..
-
4
כשרותח להנמיך את הלהבה, להוסיף פטריות, גזר ותפוחי האדמה, להוסיף את היין..
-
5
לכסות ולבשל עוד כשעה, עד שהבשר מתרכך וסופג את כל הטעמים..
-
6
להכין אורז לבן עם כוס אחת מהרוטב של הגולש..
-
7
מנה חגיגית וטעימה מאד..
1
לטגן את הבצל הפרוס עד שנהייה שקוף להוסיף את השום לטגן קלות..
2
להוסיף את קוביות הבשר, לסגור אותו מכל הצדדים..
3
להוסיף את התבלינים ועלי הדפנה, לכסות במים ולהרתיח..
4
כשרותח להנמיך את הלהבה, להוסיף פטריות, גזר ותפוחי האדמה, להוסיף את היין..
5
לכסות ולבשל עוד כשעה, עד שהבשר מתרכך וסופג את כל הטעמים..
6
להכין אורז לבן עם כוס אחת מהרוטב של הגולש..
7
מנה חגיגית וטעימה מאד..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים