ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ללוש הכל ..הבצק יוצא דביק..
-
2
לתת לו לתפוח שעה שוב ללוש ושוב תפיחה שעה..
-
3
לחמם שמן עמוק.
-
4
**גזר בשמן לניקיון וצבע.
-
5
לשים קערת מים ליד לקחת חופן מהבצק לעשות עיגול עם חור ולשמן עד להזהבה..
-
6
בקערה לשים סוכר וקינמון.
-
7
ישר אחרי הטיגון לטבול ובתאבון😊.
1
ללוש הכל ..הבצק יוצא דביק..
2
לתת לו לתפוח שעה שוב ללוש ושוב תפיחה שעה..
3
לחמם שמן עמוק.
4
**גזר בשמן לניקיון וצבע.
5
לשים קערת מים ליד לקחת חופן מהבצק לעשות עיגול עם חור ולשמן עד להזהבה..
6
בקערה לשים סוכר וקינמון.
7
ישר אחרי הטיגון לטבול ובתאבון😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים