מרתיחים שמנת אחת עם נס קפה מוסיפים שוקולד לבן מערבבים ומקררים ל4 שעות לפחות.
2
מקציפים יחד את השוקולד המומס, שמנת, מסקרפונה, אינסטנט פודינג וחלב..
3
מרטיבים את הבישקוטים בקפה ומניחים שכבה ראשונה בתחתית התבנית. ומעל שכבה ראשונה של תערובת הקרם. מרטיבים שכבה שניה ומניחים מעל. מוסיפים לקרם את הנוטלה ומורחים מעל העוגה.
מפזרים קקאו לקישוט (אפשר להחליף בשוקולד מגורד או בשוקולד מומס עם מעט חלב).
1
מרתיחים שמנת אחת עם נס קפה מוסיפים שוקולד לבן מערבבים ומקררים ל4 שעות לפחות.
2
מקציפים יחד את השוקולד המומס, שמנת, מסקרפונה, אינסטנט פודינג וחלב..
3
מרטיבים את הבישקוטים בקפה ומניחים שכבה ראשונה בתחתית התבנית. ומעל שכבה ראשונה של תערובת הקרם. מרטיבים שכבה שניה ומניחים מעל. מוסיפים לקרם את הנוטלה ומורחים מעל העוגה.
מפזרים קקאו לקישוט (אפשר להחליף בשוקולד מגורד או בשוקולד מומס עם מעט חלב).