ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהגלידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/2 כוס שמנת מתוקה צימחית
-
גלידת בננות ושוקולד
-
-
50 גרם פיצפוצי שוקולד מריר
-
-
אופן ההכנה
-
1
במעבד מזון להניח את הבננות . התמרים לטחון. וליצוק שמנת מתוקה רק עד כמה העיסה סופחת. להוציא את התכולה מהמעבד. .
-
2
להוסיף את פיצפוצי השוקולד.
-
3
ליצוק לתבנית ולמקפיא.
-
4
לאוהבי המתוק.
-
5
להמיס שוקולד מריר ולטפטף מעל הגלידה.
1
במעבד מזון להניח את הבננות . התמרים לטחון. וליצוק שמנת מתוקה רק עד כמה העיסה סופחת. להוציא את התכולה מהמעבד. .
2
להוסיף את פיצפוצי השוקולד.
3
ליצוק לתבנית ולמקפיא.
4
לאוהבי המתוק.
5
להמיס שוקולד מריר ולטפטף מעל הגלידה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים