ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
ממרח שוקולד/חלווה/ממרח תמרים
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק ומניחים בצד לשעה.
-
2
מחלקים את הבצק ל 4-5 חתיכות.
-
3
פותחים את הבצק ומורחים ממרחים שונים, מגלגלים ומסמנים עד חצי פס את החתיכה.
-
4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (לשים לב לא לשרוף אותן, הן צריכות להיות לבנות).
-
5
מפזרים אבקת סוכר לאחר שהן קרות.
1
מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק ומניחים בצד לשעה.
2
מחלקים את הבצק ל 4-5 חתיכות.
3
פותחים את הבצק ומורחים ממרחים שונים, מגלגלים ומסמנים עד חצי פס את החתיכה.
4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (לשים לב לא לשרוף אותן, הן צריכות להיות לבנות).
5
מפזרים אבקת סוכר לאחר שהן קרות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים