מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק נעים, מכניסים למקרר ליום, מחלקים ל 6-7 כדורים ובעזרת מכונת פסטה לדקק את הבצק (לא חובה, אפשר להשתמש בדפי פילו).
2
משמנים היטב את דפי הבצק/פילו עם מעט חמאה מומסת כך שאף אזור לא יהיה יבש, את הדף הראשון נגלגל צמוד כמה שאפשר ולאחר מכן ניקח דף שני ונשמן, את הגליל הראשון נשים בקצה ונגלגל וכך הלאה עד לדף השביעי.
3
יווצר גליל עבה, את הגליל פורסים לעיגולים בעובי ס"מ, מכניסים את האצבע ודוחפים פנימה שיווצר קונוס.
4
ממלאים בגבינת ריקוטה פרסקה (חובה) וקובית שוקולד חלב/מריר/מעט נוטלה או השחר עם כפית.
5
בתבנית שמים נייר אפייה ומעבירים את הקונוסים לתבנית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה ולאחר מכן מקררים.
6
מפזרים אבקת סוכר בנדיבות.
1
מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק נעים, מכניסים למקרר ליום, מחלקים ל 6-7 כדורים ובעזרת מכונת פסטה לדקק את הבצק (לא חובה, אפשר להשתמש בדפי פילו).
2
משמנים היטב את דפי הבצק/פילו עם מעט חמאה מומסת כך שאף אזור לא יהיה יבש, את הדף הראשון נגלגל צמוד כמה שאפשר ולאחר מכן ניקח דף שני ונשמן, את הגליל הראשון נשים בקצה ונגלגל וכך הלאה עד לדף השביעי.
3
יווצר גליל עבה, את הגליל פורסים לעיגולים בעובי ס"מ, מכניסים את האצבע ודוחפים פנימה שיווצר קונוס.
4
ממלאים בגבינת ריקוטה פרסקה (חובה) וקובית שוקולד חלב/מריר/מעט נוטלה או השחר עם כפית.
5
בתבנית שמים נייר אפייה ומעבירים את הקונוסים לתבנית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה ולאחר מכן מקררים.