ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 שקית (10 גרם) אבקת אפיה
-
1 שקית (10 גרם) סוכר וניל
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף את החלבונים.
-
2
להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף.
-
3
אחר כך להוסיף את החלמונים, ואת השמן ואת המיץ תפוזים.
-
4
לשמן תבנית עגולה 26 ס"מ או תבנית קוגלהוף
שופכים בתבנית את חצי הבלילה.
-
5
להוסיף לשאר הבלילה את כפות הקקאו, לערבב ולשפוך על הבלבילה שבתבנית.
-
6
להכניס לתנור מחומם מראש ב 190 מעלות למשך 40 דקות.
-
7
בתאבון ♥.
1
להקציף את החלבונים.
2
להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף.
3
אחר כך להוסיף את החלמונים, ואת השמן ואת המיץ תפוזים.
4
לשמן תבנית עגולה 26 ס"מ או תבנית קוגלהוף
שופכים בתבנית את חצי הבלילה.
5
להוסיף לשאר הבלילה את כפות הקקאו, לערבב ולשפוך על הבלבילה שבתבנית.
6
להכניס לתנור מחומם מראש ב 190 מעלות למשך 40 דקות.
7
בתאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים