אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 גרם פרורי פתי בר שוקולד טחונים
  • 200 גרם מקופלת לבנה
  • 200 גרם מקופלת חלב
  • 2 מיכלים 500 מ"ל שמנת להקצפה 38%
  • 2 כוסות חלב
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף שמנת להקצפה+פודינג+ חלב +אבקת סוכר לקבלת קרם חלק.


  • 2

    להרכבת הקינוח: שכבת פרורי פתי בר, שכבת קרם, מקופלת לבנה, שכבת פתי בר, שכבת קרם, שכבת מקופלת חלב..


  • 3

    לשמור בקירור.


1

להקציף שמנת להקצפה+פודינג+ חלב +אבקת סוכר לקבלת קרם חלק.


2

להרכבת הקינוח: שכבת פרורי פתי בר, שכבת קרם, מקופלת לבנה, שכבת פתי בר, שכבת קרם, שכבת מקופלת חלב..


3

לשמור בקירור.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים