ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
רבע צחור מכל סוג פטרוזיליה - כוסברה
-
-
-
-
-
-
לפי טעם פלפל - מלח - פפריקה אדומה
-
1 כף אריסה ביתית (מי שאוהב פיקנטי)
אופן ההכנה
-
1
להכנה הקציצות: לטחון פטרוזיליה, כוסברה, בצל אחד, תפוח אדמה אחד ואת הלחם היבש. לערבב עם הבשר - להוסיף מלח.
-
2
להוסיף פלפל - פפריקה - מי שאוהב חריף יכול להוסיף אריסה ביתית.
-
3
לחתוך את תפוחי אדמה, את העגבניות, פלפל ובצל לפרוסות דקות.
-
4
לחתוך את תפוחי אדמה, את העגבניות, פלפל ובצל לפרוסות מעל השני.
-
5
להרתיח בסיר את המים עם הרסק עגבניות ואת המרק עוף
להוסיף מלח, פלפל ופפריקה מתוקה.
-
6
לשפוך את הרוטב על המגש של הקציצות.
לכסות את המגש עם נייר אלומיניום.
-
7
להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה וחצי.
בתאבון !.
1
להכנה הקציצות: לטחון פטרוזיליה, כוסברה, בצל אחד, תפוח אדמה אחד ואת הלחם היבש. לערבב עם הבשר - להוסיף מלח.
2
להוסיף פלפל - פפריקה - מי שאוהב חריף יכול להוסיף אריסה ביתית.
3
לחתוך את תפוחי אדמה, את העגבניות, פלפל ובצל לפרוסות דקות.
4
לחתוך את תפוחי אדמה, את העגבניות, פלפל ובצל לפרוסות מעל השני.
5
להרתיח בסיר את המים עם הרסק עגבניות ואת המרק עוף
להוסיף מלח, פלפל ופפריקה מתוקה.
6
לשפוך את הרוטב על המגש של הקציצות.
לכסות את המגש עם נייר אלומיניום.
7
להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה וחצי.
בתאבון !.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים