את כל חומרי הבצק ללוש לאחיד ולהניח בצד אם מעט דביק זה יסתדר ברגע שתפתחו אותו על שיש מקומח עם מערוך מקומח..
2
לבינתים לשים בקערית את הרסק והתבלינים והשום והרבע כוס מים רותחים והכף שמן ולערבב טוב טוב להוסיף טיפה סוכר ולערבב..
3
חוזרים לבצק ופותחים אותו על שיש מקומח ומניחים בתוך מחבת.. משומנת מעליו שמים את הרוטב והגבינות והתוספות. ושמים על הגז במכסה סגור 5 דקות בערך עד שהגבינות נוזליות..
4
הערה: השתמשתי בכוס רגילה זכוכית עם ידית..
1
את כל חומרי הבצק ללוש לאחיד ולהניח בצד אם מעט דביק זה יסתדר ברגע שתפתחו אותו על שיש מקומח עם מערוך מקומח..
2
לבינתים לשים בקערית את הרסק והתבלינים והשום והרבע כוס מים רותחים והכף שמן ולערבב טוב טוב להוסיף טיפה סוכר ולערבב..
3
חוזרים לבצק ופותחים אותו על שיש מקומח ומניחים בתוך מחבת.. משומנת מעליו שמים את הרוטב והגבינות והתוספות. ושמים על הגז במכסה סגור 5 דקות בערך עד שהגבינות נוזליות..