1 יחידה תוספות לפי בחירה: פיטריות, בצל קצוץ, גמבה, או כל תוספת אחרת שאוהבים
אופן ההכנה
1
מפוררים את המצות לתוך סיר עם חורים (סיר מסננת). מרטיבים עם מים טוב, נותנים למים לרדת דרך החורים של הסיר. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים ביצים, פיטרוזיליה, תבלינים ואת התוספת אותה בחרנו. מערבבים הכל יחד היטב..
2
מחממים מעט שמן במחבת, ובעזרת כף הגשה גדולה, לוקחים מן התערובת ויוצקים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה, מניחים על מגש מרופד בנייר סופג..
3
מגישים עם סלטים מבושלים או טריים או לצד ירקות טריים. טעים בטירוף, מבטיחה שלא ישארו אפילו פירורים..
1
מפוררים את המצות לתוך סיר עם חורים (סיר מסננת). מרטיבים עם מים טוב, נותנים למים לרדת דרך החורים של הסיר. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים ביצים, פיטרוזיליה, תבלינים ואת התוספת אותה בחרנו. מערבבים הכל יחד היטב..
2
מחממים מעט שמן במחבת, ובעזרת כף הגשה גדולה, לוקחים מן התערובת ויוצקים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה, מניחים על מגש מרופד בנייר סופג..
3
מגישים עם סלטים מבושלים או טריים או לצד ירקות טריים. טעים בטירוף, מבטיחה שלא ישארו אפילו פירורים..