אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

55,476
צפיות

עוגיות קוקוס

המתכון של
עוגיות קוקוס

עוגיות קוקוס מרוקאיות, נוהגים להגיש גם במימונה עם עוגיות נוספות בטעמים שונים.

  • קטגוריהפסח
  • מספר מנות50 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסח
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 50 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 כוסות קוקוס טחון
  • 8 יחידות חלבונים
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • . קורט מלח
  • . מעט סוכריות צבעוניות לעוגה, לקישוט
  • כ-50 יחידות מנז'טים מס' 1/2 1
אופן ההכנה
  • 1

    שמים את החלבונים בסיר גדול עם קורט מלח ומקציפים. מוסיפים את הסוכר ואת סוכר הוניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצב יציב..


  • 2

    מעמידים את הסיר מעל להבה נמוכה וממשיכים להקציף כ-15 דקות, עד שהסוכר נמס והקצף נוקשה..


  • 3

    מסירים מהאש את סיר הקצף, מוסיפים את הקוקוס ובוחשים היטב, משהים למשך 20 דקות..


  • 4

    מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה בצורת כוכב גדול, ומזליפים בצורה סיבובית לתוך המנז'טים. מפזרים מעט סוכריות לקישוט..


  • 5

    אופים כ-20 דקות בחום של 150 מעלות, עד שהעוגיות מתקשות ומזהיבות מעט. מצננים ומכניסים לתוך קופסאת איכסון..


1

שמים את החלבונים בסיר גדול עם קורט מלח ומקציפים. מוסיפים את הסוכר ואת סוכר הוניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצב יציב..


2

מעמידים את הסיר מעל להבה נמוכה וממשיכים להקציף כ-15 דקות, עד שהסוכר נמס והקצף נוקשה..


3

מסירים מהאש את סיר הקצף, מוסיפים את הקוקוס ובוחשים היטב, משהים למשך 20 דקות..


4

מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה בצורת כוכב גדול, ומזליפים בצורה סיבובית לתוך המנז'טים. מפזרים מעט סוכריות לקישוט..


5

אופים כ-20 דקות בחום של 150 מעלות, עד שהעוגיות מתקשות ומזהיבות מעט. מצננים ומכניסים לתוך קופסאת איכסון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים