100 גרם אגוזים קצוצים/קוקוס/שקדים קצוצים לציפוי כדורי השוקולד
אופן ההכנה
1
מרסקים את עוגיות הפתי בר מוסיפים סוכר וניל ושוקולית, בסיר מערבבים את ממרח הלוטוס עם מיץ התפוזים עד לקבלת מרקם אחיד, שופכים את הרוטב על הפתי בר המרוסקים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מכינים כדורים ומצפים באגוזים קצוצים, קוקוס, שקדים קצוצים, אפשר גם בלי ציפוי.
שמים במנג'טים ומגישים..
1
מרסקים את עוגיות הפתי בר מוסיפים סוכר וניל ושוקולית, בסיר מערבבים את ממרח הלוטוס עם מיץ התפוזים עד לקבלת מרקם אחיד, שופכים את הרוטב על הפתי בר המרוסקים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מכינים כדורים ומצפים באגוזים קצוצים, קוקוס, שקדים קצוצים, אפשר גם בלי ציפוי.
שמים במנג'טים ומגישים..